Škola českého jazyka a literatury - Otevřená věda

Škola českého jazyka a literatury - Otevřená věda

19.09.2024
Učitel/učitelka
Cílem Školy českého jazyka a literatury pro pedagogy je účastníkům představit zajímavá témata a poslední trendy v českém jazyce a v české literatuře. Po absolvování kurzu každý pedagog získá nové poznatky a nápady, které následně může aplikovat v praxi při výuce českého jazyka a literatury na příslušné škole.
Obrázek článku

Mohlo by Vás zajímat

Otevřená věda - stáže 2024

Již 20 let se Otevřená věda zaměřuje na podporu talentovaných studentů se zájmem o vědu a výzkum. Prostřednictvím vědeckých stáží pro středoškoláky chce studentům umožnit získat cenné zkušenosti z vědecké praxe, motivovat je k vysokoškolskému studiu ve vědních oblastech a následně k volbě vědecké kariéry. Stážisty zároveň Akademie věd ČR odborně vzdělává a zapojuje do činnosti špičkových pracovišť .

Přijímací řízení jubilejního XXX. ročníku Pražského studentského summitu právě probíhá!

Nauč se mluvit na veřejnosti, argumentovat a hledat kompromisy, ale hlavně poznej nové přátele! Přihlas se na Summit.

Multioborová soutěž Bohatství země

Ekonomicko-správní fakulta a Přírodovědecká fakulta Masarykovy univerzity, konkrétně Katedra financí ECON MUNI a Ústav geologických věd PřF společně zaštiťují multioborovou soutěž pro studenty středních škol. Úkolem soutěžních týmů bude navrhnout nejvhodnější způsob těžby nerostných surovin z pohledu technologie a ekonomické výhodnosti se zohledněním sociálních a environmentálních aspektů těžby. Těžit a prodávat se budou nerostné suroviny, které hrají významnou roli v ekonomice státu.